Stoelmassage op de werkplek

Stoelmassage komt steeds meer in opmars. Steeds meer bedrijven maken gebruik van stoelmasseurs omdat veel werknemers bureauwerk verrichten. Door langdurig in dezelfde en vaak verkeerde houding te zitten, te weinig bewegen en vaak dezelfde bewegingen maken, kunnen niet alleen nek-, rug- en schouderklachten ontstaan, maar ook hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, stress en rsi-gerelateerde klachten. Een behandeling d.m.v. stoelmassage is niet alleen prettig en ontspannend op het moment zelf, maar er gaat ook een preventieve werking vanuit.               

De Stoelmassage

Stoelmassage is een korte (17 minuten), ontspannende en activerende massage van nek, schouders, rug, hoofd, armen en handen. Na de behandeling ben je ontspannen en de bloedsomloop is gestimuleerd waardoor toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen zijn toegenomen. De medewerker heeft nieuwe energie. Door de stoelmassage neemt de bewustwording van mogelijke spanningen in het lichaam toe. Je leert deze spanningen te herkennen en daardoor te reageren op waarschuwing-signalen van het lichaam. Daardoor kun je er iets aan doen, voordat het zeer ernstige of chronische klachten worden. Regelmatige strek-, ontspannings- en bewegingsoefeningen thuis of op de werkplek worden sterk aanbevolen. 

Verwendag voor de medewerker

Om uw medewerker kennis te laten maken met stoelmassage is een verwendag een uitstekende suggestie. Dit gebeurt  steeds meer in bedrijven. Medewerkers zijn in het algemeen zeer enthousiast.
 

Permanent stoelmassage voor de medewerker

Eenmaal  in de twee weken een stoelmassage werkt preventief. Door deze regelmaat worden de klachten voorkomen en de eventuele aanwezige klachten nemen af of verdwijnen zelfs.

Kosten

Kosten per behandeling € 17,00.

Reiskostenvergoeding € 0,19 per km, binnen de grens van 10 km worden geen reiskosten gerekend.

Een masseur kan maximaal 20 medewerkers behandelen op een dag. 

Massagepraktijk Ileya

Massagepraktijk Ileya te Wirdum (Fr)  is gespecialiseerd in stoelmassages en is aangesloten bij de beroepsvereniging NVST. De massages worden verzorgd door gediplomeerde stoelmasseurs.