Workshops

Workshop Voetmassage

Het ontvangen en geven van een voetmassage is heerlijk ontspannend. Het is algemeen bekend dat we onze voeten te weinig aandacht geven. We besteden bijvoorbeeld dagelijks meer aandacht aan ons gezicht, haar en handen. De voeten zijn de dragers van ons lichaam en verdienen alleen daarom al meer aandacht.

Reflexzones
Voetmassage is meer dan alleen het masseren van de voeten. In je voeten zitten reflexzones die in verbinding staan met bepaalde organen en lichaamsdelen. Door het masseren van deze reflexzones wordt energie in je lichaam vrijgemaakt wat de gezondheid op een positieve manier kan beïnvloeden.

Effecten van voetmassage
Wanneer er door onze voeten voldoende energie stroomt, voelen we ons in het algemeen fitter. Onze voeten vinden het bijvoorbeeld heel aangenaam dat je blootsvoets door het gras of zand loopt. Je bent dan als het ware je voeten aan het masseren. In de winterperiode is dat wat moeilijker, vandaar dat regelmatig een korte voetmassage en een voetenbad met magnesium heel heilzaam werkt.

Wat leer je?
- Massagetechnieken
- De effecten van voetmassage
- Wanneer je niet mag masseren
- Massagetips

Waaruit bestaat de workshop voetmassage?
Voor je begint met een voetmassage, krijg je eerst een magnesiumvoetenbad. Je krijgt tijdens het voetenbad een korte uitleg over de theorie. Na het voetenbad ga je aan de slag. Je ontvangt een duidelijke handleiding met foto's over de basistechnieken en een gelamineerd document met reflexzones van de voet.

Wanneer: Zaterdag 12 mei
Waar: Fikarij, 't Hof 2, Wirdum
Tijd:13.00uur tot 17.00uur
Kosten: €35,00 (incl. koffie/thee)
Opgave: info@ileya.nl of 0641071918